15 d’agost, 2014

Final

Barcelona

La nit pefecta i el matí al càmping molt relaxat. Esmorzar, piscina, lectura ... Cap al migdia he plegat tot i m'he posat en marxa un altre cop. Fa més calor però sense ser molest. He agafat carreteres bastant concorregudes i era una mica rotllo. A més tenia vent en contra i no hi havia manera d'avançar. He tingut alguns moments de crisi total ja que fins i tot en baixada havia de pedalar molt per tirar endavant. Suposo que el cansament acumulat passa factura.

L'objectiu del dia era arribar a Béziers per agafar el tren de tornada. He triat Béziers per que si, per que conec l'estació. En un moment donat se m'ha acabat el mapa del mòbil ja que no pensava arribar tan avall. He hagut de tirar de google maps, però no hi ha les indicacions topogràfiques i depenc de tenir connexió de dades, cosa que no sempre passa. Però m'he anat espavilant, fent alguna volta de més.

Cap a mitja tarda he arribat a Béziers. No he hagut d'esperar molt per pujar al tren i allí m'he pogut relaxar una mica. He canviat de tren a Portbou i he agafat un rodalies. A diferència dels trens francesos, no hi ha portabicis i he hagut d'estar tota l'estona pendent de que no caigués. Per sort, el tren no estava ple.

A l'arribar a Montcada ha resultat que les plujes a Barcelona de la tarda han espatllat la catenària i ens han fet canviar de tren. Com que no hi ha ascensors, passar pels passos soterranis amb la bici carregada és molt esforç. Bici més equipatge pesen uns 35 kg, i de mal agafar, que he de baixar i pujar a coll per les escales.

Finalment he arribat a Barcelona. En total uns 650 km en 14 dies. Ja penso en la propera :-)