14 d’agost, 2014

49!

Càmping  prop de Cignac

Al mati,  me llevat amb tota la calma,  com prova a un dia d'aniversari. He esmorzat,  he fet un banyet al riu i amb tot això,  ja eren les 12h. He sortit del camping i he anat tirant cap al sud,  seguint un riu o altre.
El paisatge ja és mediterrani,  a cops pins i a cops alzines. El temps,  per fi càlid,  tot i que han aparegut alguns núvols providencials a l'hora de mes calor per fer-m'ho més fàcil.

Aquesta regió la conec bastant,  així que he anat fent via.  En general he pogut agafar carreteres petites i més o menys solitàries,  però a estones el trànsit m'ha atabalat bastant.

Quan apretava la calor,  he parat a banyar-me al riu.  Després,  més carretera.  He passat per Sant Jean de Foz,  on el riu baixa  per  un canó estret,  ple de piragüistes.  Després s'obre i forma una especie de llac amb platges.

He tirat uns quants km més i he vist un anunci d'un càmping  naturista  i  m'hi he quedat.  Un banyet a la piscina i després a sopar,  ja tothom vestit,  que per aquí a la nit refresca.